Cloud løsninger

En gennemtænkt Cloud Computing strategi med cloud løsninger kombinerer ubegrænset kapacitet, skalerbarhed og driftssikkerhed.

Læs mere

Data Migrering

Vores ekspertise til projektstyring af datamigrering eliminerer risikoen for datatab og driftsforstyrrelser. Vi sikrer data på alle niveauer!

Læs mere

Data visualisering

Datavisualisering skaber overblik. Hos Dashsoft er vi eksperter i at løfte visualisering af jeres data og informationer til et nyt niveau.

Læs mereOm Dashsoft

Knivskarpe specialister med mere end 400 års erfaring er vores unikke fundament hos Dashsoft. Vi er et software og IT-udviklingshus, der systematiserer ustruktureret og uoverskuelige mængder data - Big Data - og migrerer det til nye IT-systemer, IT-løsninger og cloudløsninger.

Vores speciale er at udvikle og skræddersy IT-løsninger, cloudløsninger og software og levere højt specialiserede konsulentydelser til virksomheder i både Danmark og udlandet.

Vi skræddersyr applikationer og back-end databaseløsninger og cloudløsninger som certificerede Amazon AWS Consulting partners og Amazon AWS Channel Reseller Partners samt udvikler kreative platforme og løsninger til datavisualisering.

Vores kompetencer og projektstyring sikrer, at al data uanset mængde og form, kan blive udnyttet væsentligt mere effektivt i den daglige drift.

Nok om os. Hvordan kan vi hjælpe jer?

Book en kop kaffe i vores unikke mødelounge. Ring på tlf 8615 8615 eller send os en mail. Vi er klar både i dag, i morgen og i næste uge og kan garantere både ny inspiration, mere viden og overraskende omgivelser.Referencer